Tuotteet

Kasvojen- ja vartalonhoitotuotteet

Payot

Payot on ranskalainen ihonhoitosarja, jonka perusti Dr. Nadia Payot vuonna 1927. Payotin teho perustuu laadukkaisiin raaka-aineisiin ja loputtomaan tutkimustyöhön Payotin omassa laboratoriossa Pariisissa, joka takaa tuotteille turvallisuuden ja tehokkuuden.

Valikoimastamme löydät kasvojen ihonhoitoon kaikki tarvitsemasi kotihoitotuotteet ja lisäksi muutamia vartalotuotteita. Lisäksi Payotilla on omalla hoitokonseptillaan rakennetut erikoiskasvohoidot joiden ihanat hieronnat ja tehokkaat hoitotuotteet takaavat täydellisen rentoutumisen kiireen keskellä.

www.payot.fi

Ziaja

Ziaja on päivittäiskosmetiikkasarja, jonka erinomainen hinta-laatusuhde on tehnyt siitä nopeasti suositun.
Ziaja on useasti palkittu luonnollinen kosmetiikkamerkki, jonka valikoimassa on mielenkiintoisia, luonnollisiin ainesosiin pohjautuvia ihonhoitotuotteita jokaiselle ihotyypille.
Kaikki Ziajan tuotteet pohjautuvat korkealaatuisiin luonnollisiin ainesosiin. Valmistuksessa on käytetty mm. kylmäpuristettua oliiviöljyä, vuohenmaitoa, appelsiiniöljyä ja kaakaovoita. Kaikki Ziaja-tuotteet sisältävät paljon luonnollisia ainesosia ja mahdollisimman vähän säilöntäaineita..

Ziaja yrityksenä
Ziaja on puolalainen perheyritys ja alansa markkinajohtaja kotimaassaan. Ziajan tuotteita myydäänkin yli 3 miljoonaa kappaletta joka kuukausi. Ziajan perusti vuonna 1989 Zenon ja Alexandra Ziaja. Yrityksen omistajat ovat koulutukseltaan kemistejä ja farmaseutteja.
Ziajalla on omat tuotantotilat sekä oma tuotekehityslaboratorio ekologisella alueella Gdanskissa. Ziaja kehittää jatkuvasti uusia korkealaatuisia tuotteita, joissa luonnolliset ainesosat yhdistyvät moderniin teknologiaan.
Ja mikä parasta, kaikki tuotteet maksavat alle 20 euroa!

www.facehelsinki.fi

Denova Pro

DenovaPro ammattikosmetiikkasarjassa yhdistyvät korkealaatuiset ainesosat, luonnollisuus ja erinomainen hintalaatusuhde. Denova Pro on palkittu ammattilaissarja, joka on kerännyt paljon suosiota Suomessa!

Valikoimista löytyy tällä hetkellä rasvaisen/sekaihon-, anti-age (40+)-, kuivan ihon- ja akne ihon tuotteita.

www.facehelsinki.fi

Meikit

Artdeco

Meikkitrendien edelläkävijä
ARTDECOn kokoelmasta löydät suuren ja aina ajankohtaisen väriskaalan meikkimosaiikkeja, erikoistuotteet ammattimaisen meikin tekoon ja trendikkäimmät uutuudet. Laajan ja jatkuvasti uusiutuvan tuotevalikoiman ansiosta ARTDECO on laadukas ja silti edullinen meikkisarja.
www.ailaairo.fi

Rakennekynsi- ja geelaustuotteet

CND-Shellac ™

Aito ja alkuperäinen Shellac- kestolakkauksen edelläkävijä. Shellac on vain ammattilaisten käytössä joten tiedät saavasi laatua ja ah... mitä värejä!