Palvelut

Kasvohoidot
Kaikki kasvohoidot tehdään yksilöllisesti ihotyypin ja mahdollisten iho-ongelmien mukaan. Kaikille ihotyypeille löytyy sopivat tuotteet ja hoitomenetelmät, oli kyseessä sitten rasvainen ongelmaiho, aikuinen iho, kuiva, herkkä tai allerginen iho, tai iho joka vain kaipaa lisää energiaa ja kirkkautta!

Ultraääni- ja timanttihiontakasvohoidot
Ultraäänikasvohoitojen avulla onnistuu tehokas ja hellävarainen hoito kaikille ihotyypeille. Ultraäänikuorinta yhdistettynä stimuloivaan mikrohierontaan on erittäin tehokas rasvaisen ja epäpuhtaan ihon puhdistamisessa. Loistava hoito ensimmäiseksi hoidoksi ja jos on pitkä tauko edellisestä kasvohoidosta. Timanttihiontahoito kuorii tehokkaasti, mutta hellävaraisesti ihon pintaa jättäen sen kirkkaaksi ja kuulaaksi, hoitotuotteet imeytyy huomattavasti tehokkaammin timanttihionnan jälkeen. Sopii yksittäiskertana ja jos halutaan pidempiaikaisia tuloksia suositellaan sarjahoitoa, n. 5-10 kertaa. Timanttihiontaa voi tehdä myös raskauden aikana.

Kaikkien kasvohoitokäsittelyjen jälkeen emme suosittele hikoilua (urheilua/saunomista) saman päivän aikana. Tällöin hoitotuotteiden vaikutus kestää pidempään ja vältytään ihoreaktioilta.

Jalkahoidot
Perinteisessä kosmetologin tekemässä jalkahoidossa saat perusteellisen, mutta rentouttavan hoidon jaloillesi. Jalkahoidossa poistetaan ja hoidetaan myös pienimuotoisia iho-ongelmia (mm. pistemäiset kovettumat, känsät, sisäänkasvaneet kynnet). Hemmotteleva jalkahoito sisältää kylvetyksen, kovettumien poiston, kynsien lyhennyksen, kynsien- ja kynsinauhojen hoidon, hieronnan ja kynsien lakkauksen.

ALEXANDRIA BODY SUGARING – VARTALOSOKEROINTI
Ammattimainen tapa poistaa häiritseviä ihokarvoja

Alexandria Professional on Kanadalainen sokeroinnin uranuurtaja. He ovat kehittäneet tuotteitaan ja koulutustaan jo yli 20 vuotta. Alexandrian sokerointituotteet on kehitetty hellävaraiseen ammattimaiseen ihokarvojen poistoon sekä vartalon kuorintaan. Osaavissa käsissä sokerointi onkin paljon enemmän kuin vain karvanpoistoa ja se tarjoaa paljon etuja perinteiseen vahaukseen verrattuna.

Sokeri on 100 %:nen luonnontuote eikä tuotetta ole testattu eläimiin. Sokerilla voidaan poistaa lyhyempääkin karvaa, kuin vahauksessa.
Sokeroinnissa karvat poistetaan karvan kasvusuuntaan, näin karvat eivät katkeile ja iho pysyy karvattomana pidempään.
Sokeri ei tartu eläviin ihosoluihin, siksi sokeroinnin avulla saadaan turvallisesti ja hellävaraisesti poistettua karvat myös intiimialueilta.
Sokerointi on hygieenistä. Sokeroinnin avulla saadaan heikennettyä karvoitusta paljon tehokkaammin kuin vahauksella.
Sokeri ei ole kuumaa. Se ei polta eikä aiheuta arpia.
Sokerointi on myös mitä parhain vartalonkuorintamenetelmä.
Tuloksena terve, karvaton ja pehmeä iho!

Huomioitavaa:
Ihoa ei saa kuoria päivää ennen sokerointihoitoa, hoitopäivänä eikä hoitoa seuraavana päivänä.
Vältä ihokarvojen ajamista viikkoa ennen hoitoa.

Hoidon jälkeen:
Vältä saunaa ja urheilua (hikoilua) 12 tuntia.
Jos sinulta on poistettu kainalokarvat, vältä deodorantin käyttöä 12 tuntia.
Jos sinulta on poistettu kasvokarvoja, vältä tukkivia meikkiaineita 12 tuntia.
Muista välttää aurinkoa (solarium) samana päivänä ja suojata iho auringolta (vaate/aurinkovoide) seuraavana päivänä.
Muista kosteuttaa ja kuoria ihoasi säännöllisesti, näin estät tehokkaasti sisäänkasvaneet karvat.
Ihoa ei saa raapia tai hangata hoidon jälkeen.
Vältä tiukkoja, hankaavia vaatteita heti hoidon jälkeen.

Ripsipidennykset
Ripsipidennykset tehdään yksittäisillä synteettisillä kuiduilla. Ennen ripsipidennysten laittamista käydään läpi toiveesi ripsipidennysten lopputuloksesta. Valittavissa on eri paksuisia, eri pituisia ja eri kaarevuuden omaavia ripsipidennyskuituja, joista valitaan yhdessä ripsiteknikon kanssa juuri sinulle sopivat vaihtoehdot. Ripsipidennytksiä tulee huollattaa yleensä 3-4 viikon välein, jotta ripsipidennykset pysyisivät kauniina koko ajan.