Kasvohoidot

Kaikki kasvohoidot tehdään räätälöidysti Sinun toiveidesi, ihotyypin ja mahdollisten iho-ongelmien mukaan. Kaikkiin kasvohoitoihin sisältyy ihotyypin ja -kunnon analysointi, seerumi ja hoitovoiteet kasvoille ja silmänympäryksille sekä opastamme mielellämme Sinua oikeiden kotihoitotuotteiden valinnassa.

Fresh kasvohoito 45 min 49 € Ihoa heleyttävä pikahoito. Sisältää alkupuhdistuksen, höyrytyksen kuorinnan, naamion ja voiteen levityksen hieromalla. Loistava hoito silloin kun et jaksa itse panostaa- vaikka kerran viikossa.
Peruskasvohoito/ihonpuhdistus 60 min 65 € Kirkastava kasvohoito tai ihonpuhdistushoito. Sisältää alkupuhdistuksen, höyrytyksen, kuorinnan, ihonpuhdistuksen mekaanisesti TAI kasvo-kaulahieronnan, naamion ja voiteet. Hoitoaineet valitaan ihotyyppisi mukaan. Jos haluat ihonpuhdistukseen pitkän hieronnan niin voit varata lisäpalveluista kasvo-kaula-decolletehieronnan (+20 €).

Hemmotteleva kasvohoito

90 min 85 € Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen, mekaanista ihonpuhdistusta, kulmien siistinnän sokeroimalla ja/tai pinseteillä, kasvo-kaula-decollete hieronnan, ihotyypin mukaisen naamion ja voiteet. Hyvä lahjakorttihoito, koska sopii kaikille.
Ultraääni-ihonpuhdistus 60 min 70 €

Kivuton ihon syväpuhdistus sekä rauhottava ja solutoimintaa aktivoiva mikrohieronta ultraääniaalloilla. Sisältää alkupuhdistuksen, ultraääni-ihonpuhdistuksen, mikrohieronnan ultraäänellä, naamion ja voiteet. Tehdään ihosi tarpeiden mukaan, siksi sopii myös couperoottiselle iholle. Voit varata lisäpalveluista pitkän kasvo-kaula-decolletehieronnan (+20 €). Hyvä aloitushoito, jos tuntuu että kaipaa tehokasta kuorintaa/ihonpuhdistusta tai jos ei ole ennen hoidettu ihoa. Myös nuorelle iholle.

Pristine- timanttihionta 60 min

70 €

Pristine Timanttihionta kuorii hellävaraisesti ja tehokkaasti kuolleen ihosolukon ihon pinnalta. Sisältää alkupuhdistuksen, timanttihionnan ihotyyppisi mukaan, rauhoittavan ja kosteuttavan naamion ja voiteet. Yksittäiskertana kirkastaa ihonväriä, vähentää epäpuhtauksia ja ihon kuivuutta. Sarjahoitona tehtäessä pystytään vaikuttamaan tehokkaammin esim. aknearpiin, epäpuhtaaseen ihoon, pigmenttiläiskiin, ryppyihin... Sarjahoitoajat ja tiedustelut puhelimitse numerosta 0443066326.

Pristine- timanttihionta

5x sarjahoito

à 60 min

310 €

Timanttihionta+ultraääni-ihonpuhdistus

90 min

90 €

Yhdistelmähoito, jossa ensin kuoritaan ihon pintaa timanttihionnalla ja perään tehdään ultraääni-ihonpuhdistus, joka irrottaa todella tehokkaasti mustapäitä, epäpuhtauksia ja kuollutta ihosolukkoa. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan timanttihiontalaitteella, ultraääni-ihonpuhdistuksen, seerumin imeytyksen ultraäänellä, rauhoittavan ja kosteuttavan naamion ja voiteet kasvoille ja silmänympärysiholle. Tehokkuutensa vuoksi ei suositella ensimmäiseksi hoidoksi. Hoidon jälkeen tulee kiinnittää huomiota ihon kosteutukseen voiteilla ja kosteuttavalla naamiolla.

Yhdistettävissä kasvohoitoihin

Silmänympäryshoito +30 min 33 €

Tehokas tummille silmänalusille ja turvotukseen. Voidaan vaikuttaa myös silmänalusjuonteisiin ja ennaltaehkäistä niitä. Sisältää stimuloivan lymfahoidon Pristine- laitteella, imunestekiertoa vilkastuttavan hieronnan, turvotusta poistavat naamiolaput sekä silmänympärysvoiteen.

Kasvo- kaula-decolletehieronta +30 min 20 € Voidaan tehdä eri hierontatekniikoilla, vaihtoehtoina kaikkien kasvohierontojen äiti Payot:n 42.liikkeen hieronta, kasvonpiirteitä muokkaava deep massage-hieronta tai klassinen hieronta.
Ripsien ja kulmien kestovärjäys +15 min 20 €

Ripsien ja kulmien kestovärjäys toivomillasi sävyillä sekä kulmien muotoilu/siistintä sokeroimalla ja/tai pinseteillä.
Pysyvyys 2-6 viikkoa riippuen oman karvan laadusta.

Kulmien värjäys ja/tai muotoilu +15 min 15 € Kulmien kestovärjäys ja/tai muotoilu. Pysyvyys 2-6 viikkoa riippuen oman karvan laadusta.

PAYOT-erikoiskasvohoidot

Payot kasvohoidot ovat ainutlaatuisia maailmassa. Tohtori Nadia Payot:n perintö näkyy hoidoissa modernina lähestymistapana, tietotaitona sekä hoitomääräyksien täsmällisyytenä. Jokainen hoito on oma kokonaisuutensa, tehokkuutta ja kokonaisvaltaista rentoutumista.

Douceur essentielle- herkälle iholle 60 min 69 € Rauhoittaa herkkää couperoottista ihoa. Myös iholle, joka kärsii ilmaston vaihteluista. Sisältää alkupuhdistuksen, hellävaraisen entsyymikuorinnan, Payot:n 42. liikkeen hieronnan, ihoa vahvistavan naamion ja voiteet. Ihosi jää rauhalliseksi ja ihanan pehmeäksi.
Nutrition essentielle- kuivalle iholle 60 min 69 € Kuivalle, hilseilevälle iholle, joka tarvitsee ravintoaineita esimerkiksi kylmään talviaikaan. Ravitsee kuivaa ihoa ja auttaa ihon hilseilyyn. Sisältää alkupuhdistuksen hellävaraisen kuorinnan, Payot:n 42. liikkeen hieronnan, avokado- ja auringonkukkaöljyä sisältävän naamion sekä voiteet. Luo iholle suojaa ulkoisia haittatekijöitä vastaan.
Eclat essentielle- energisoiva, kaikille ihotyypeille 60 min 69 € Ihoa kirkastava vitamiinikylpy samealle ja rasittuneelle iholle (esim. aurinko, tupakansavu, pakkanen...) Sisältää alkupuhdistuksen teon hierovilla liikkeillä, tehokkaan kuorinnan, Payot:n 42. liikkeen hieronnan ja trendikkäistä superfoodeista koostuvan naamion sekä ihotyyppisi mukaiset voiteet.
Hydratation essentielle- sopii kaikille ihotyypeille, kosteuttava ja ihoa täyteläistävä 75 min 80 € Ihoa tehokkaasti kosteuttava hoito erityisesti pintakuivalle ja auringon tai viiman puremalle iholle. Hyaluronihapon ansiosta täyteläistää ihoa. Ihanan viilentävä hoito myös helteiseen kesäaikaan. Sisältää alkupuhdistuksen teon hierovilla liikkeillä, hellävaraisen kuorinnan, Payot:n 42. liikkeen hieronnan ja tehokosteuttavan naamion sekä tehokkaasti kosteuttavat voiteet.
Detox absolue- ihon sävyä kirkastava, vähentää ulkoisten haittatekijöiden vaikutuksia 75 min 80 € Tehokas magneettinaamiohoito Sinulle jonka ongelmana on pigmenttimuutokset, samea ihonsävy ja ulkoisten tekijöiden rasittama iho. Sisältää alkupuhdistuksen, tehokkaan kuorinnan, Payot:n 42. liikkeen hieronnan, tehokkaan magneetilla poistettavan naamion ja voiteet. Uudistaa ja kirkastaa ihoa ihan kaikilla ihotyypeillä.
Puri solution- rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle (sis. mekaanisen puhdistuksen) 90 min 80 € Rasvaiselle ja epäpuhtaalle- akneen taipuvaiselle iholle. Syväpuhdistaa ja kirkastaa ihoa. Sisältää alkupuhdistuksen, lämpöaktiivisen greipinsiemenkuorinnan, ihonpuhdistuksen mekaanisesti, matifioivan naamion ja voiteet. Eroaa perinteisestä ihonpuhdistuksesta tehokkaammilla hoitotuotteilla.
Supreme experience- kokonaisvaltainen ihonhoitokokemus, erityisesti aikuiselle iholle 90 min 95 € Ihoa kiinteyttävä ja kokonaisvaltaisen rentoutuksen tuova ylellinen "kristallihoito". Sopii yksittäiskertana myös kaiken ikäisille silloin kun tarvitset täydellistä rentoutumista. Sisältää alkupuhdistuksen teon hierovilla liikkeillä, syväpuhdistavan kuorinnan kuorintahelmillä kasvoille, syväpuhdistavan naamion, Payot:n 42. liikkeen hieronnan, ylellisen Masque Crystal voidemaisen naamion, joka jättää ihosi kristallin kirkkaaksi ja sileäksi sekä ihotyyppisi mukaiset voiteet paineluhieronnalla imeyttäen. Rentoutuminen on tällä hoidolla taattu!


Yhdistettävissä Payot- hoitoihin

Timanttihionta +15 min 20 € Tehokas ja kivuton mikrokuorinta Pristine-timanttihiontalaitteella, korvaa hoidoissa käytettävän kuorinnan. Hionnalla takaat, että Payot- erikoishoidot tehoavat parhaalla mahdollisella tavalla.
Ultraääni-ihonpuhdistus +30 min 25 € Tehokas ja kivuton puhdistus valmistaa ihoasi Payot-hoitoihin. Jos ihosi on samea, tukkoinen ja eloton on ultraäänipuhdistus hyvä pohjahoito. Sisältää puhdistuksen ultraäänellä ja seerumin imeytyksen ihoa rauhoittavalla mikrohierontavaiheella.
Ripsien ja kulmien kestovärjäys ja kulmien muotoilu +15 min 20 € Ripsien ja kulmien kestovärjäys toivomillasi sävyillä sekä kulmien muotoilu/siistintä sokeroimalla ja/tai pinseteillä.
Pysyvyys 2-6 viikkoa riippuen oman karvan laadusta.
Kulmien värjäys ja/tai muotoilu +15 min 15 € Kulmien kestovärjäys ja/tai muotoilu. Pysyvyys 2-6 viikkoa riippuen oman karvan laadusta.