Jalka- ja käsihoidot

Pikajalkahoito

30 min 35,00 € Sisältää esimerkiksi kynsien leikkauksen, viilauksen ja kynsinauhojen työntelyn tai kovettumien poiston tarpeen mukaan
Perusjalkahoito 60 min 58,00 € Jalkojen perushoito. Sisältää kylvetyksen, kovettumien poiston, kynsien leikkauksen- ja viilauksen, kynsinauhojen hoidon ja jalkavoiteen levityksen. Sopii loistavasti myös miehille. Kynsien lakkauksen voit varata lisäksi (lakka omaksi) +10 €.
Hemmotteleva jalkahoito 90 min 75 € Kun jalkasi kaipaavat tehokasta hoitoa ja rentouttavaa hierontaa. Sisältää jalkojen kylvetyksen, kovettumien poiston, kynsien leikkauksen- ja viilauksen, kynsinauhojen hoidon, jalkojen kuorinnan- hieronnan ja kynsien lakkauksen. Tämä jos mikä valmistaa jalat vaikka kesää tai matkaan varten!
Shellac- kestolakkaus (sis. varpaan kynsien hoidon) 60 min 55/60 € Aito ja alkuperäinen CND Shellac-lakkaus on kestolakkaus, jolla saa varpaisiin jopa 4 viikkoa kestävän värilakkauksen. Ei vahingoita kynttä, se kuivatetaan Led-valossa eli on heti kuiva ja on helppo poistaa kotona tai hoitolassa (jos sinulla on edelliset kestolakat muista varata myös poistoaika lisäpalveluista). Sisältää jalkojen kylvetyksen, kynsien viilauksen ja kynsinauhojen hoidon, lakkauksen yhdellä värillä sekä kynsinauhaöljyn ja jalkavoiteen. Mahdollisuus koristella erilaisilla glittereillä, timanteilla, maalauksilla yms (+2-20 €).
Pikamanikyyri 30 min 30 € Sisältää kynsien viilauksen- ja lakkauksen, kynsinauhaöljyn ja käsivoiteen.
Hemmotteleva manikyyri 60 min 55 € Perusteellinen käsien ihonhoito. Sisältää kynsien viilauksen, kylvetyksen, kynsinauhojen hoidon, kuorinnan, rentouttavan hieronnan ja kynsien lakkauksen. Halutessasi voit varata ranskalaisen lakkauksen + 10 €.
Shellac- kestolakkaus (sis. pikamanikyyrin) 45-+60 min 40-48 € Aito ja alkuperäinen CND Shellac-lakkaus on kestolakkaus, jolla saa jopa 2 viikkoa kestävän värilakkauksen. Ei vahingoita kynttä, se kuivatetaan Led-valossa eli on heti kuiva ja on helppo poistaa kotona tai hoitolassa (jos sinulla on edelliset kestolakat muista varata myös poistoaika lisäpalveluista). Sisältää kynsien viilauksen ja kynsinauhojen hoidon, lakkauksen yhdellä värillä sekä kynsinauhaöljyn ja kosteusvoiteen. Mahdollisuus koristella erilaisilla glittereillä, timanteilla, maalauksilla yms (+2-20 €).