Kauneushoitola Beauty Bistro

Meiltä Beauty Bistrosta löydät laajan valikoiman kasvohoitoja aina perushoidoista, ultraäänikasvohoitoihin ja timanttihiontaan, jalkahoidot, shellac- kestolakkaukset niin käsiin kuin varpaankynsiin sekä vartalosokeroinnit kuuluvat kysytyimpiin palveluihimme. Räätälöimme juuri Sinulle sopivan hoitokokonaisuuden ja teemme työtä vankalla ammattitaidolla ja yli 10 vuoden kokemuksella. Sijaitsemme Launeen liikealueella, liikuntakeskus EasyFitin tiloissa omassa rauhallisessa huoneessa.

Lämpimästi tervetuloa!

Toivottavat: SKY-kosmetologit Suvi Pitkänen ja Satu Tuominen

Ajankohtaista

Epidemia-info!

Toimintamme jatkuu toistaiseksi normaaliin tapaan. Toimimme vain ajanvarauksella niin palveluiden, kuin tuote- ja lahjakorttimyynnin osalta. Olemme tehostaneet jo ennestään tarkkaa siivoustamme, puhdistamalla tasot, hoitopedin, kahvat ja maksupäätteen joka asiakkaan jälkeen. Toivomme että saavut vain täysin terveenä ja ettet ole altistunut korona-virukselle sekä että koti-tai ulkomaanmatkastasi on kulunut vähintään 2 viikkoa.

Vaikka tilamme sijaitsee kuntokeskuksen yhteydessä, on odotustilamme omassa rauhassaan ja myös kuntosalin puolella on tehostettu siivousta ja desinfiointia. Varatessasi ajan saat sähköpostilla ohjeet miten pääset sisään asiakaspalvelun ollessa suljettuna.

Kiitos juuri sinulle, kun kannatat meitä pienyrittäjiä tämän vaikean ajan läpi. Pysytään terveinä!

UUTUUS!

Lahjakortit sähköpostiisi!

https://varaa.timma.fi/giftcard/beautybistro

Klikkaa linkkiä, täytä nimesi, lahjan saajan nimi, haluamasi lahjakortin arvo ja viestisi lahjakortin saajalle. Voit valita vaihtoehdoista haluamasi ulkoasun. Lopuksi täytä maksukortin tiedot. Saat tilauksen jälkeen koodin, jonka voit välittää lahjan saajalle miten haluat – sähköpostilla, printtaamalla PDF:n tai lisäämällä sen omaan onnittelukorttiin. Koodi on voimassa 6 kk ostopäivästä.